Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg vide, hvilken organisation jeg ønsker at støtte, når jeg indsender en interessetilkendegivelse?

Ja, du vælger selv, hvilken organisation du ønsker at støtte. Hvis du ikke ved, hvilken organisation du vil støtte, kan du altid spørge en kollega, om han eller hun har et forslag. I kan også gå flere sammen og gøre det sammen.

Hvor meget skal jeg engagere mig?

Det er op til dig selv, organisationen og din chef, hvor meget du skal engagere dig. Der er ingen krav om, at du skal være der et bestemt antal timer, så I kan aftale i fællesskab, hvad der passer jer bedst. Projektet kører i 6-12 måneder, så du kan selv disponere din tid i perioden. Undervejs i projektet vil vi gerne have, at I dokumenterer jeres arbejde, og hvordan vores støtte har hjulpet.

Hvilken slags organisation kan jeg søge støtte til?

VINCI Foundation donerer kun penge til velgørenhed, så den organisation eller virksomhed, du vælger at støtte, skal opfylde dette krav.

Skal jeg være medarbejder hos VINCI?

Ja, du skal være ansat I et nordisk selskab som tilhører VINCI Group.

Hvor mange penge kan jeg søge om?

Du kan søge om et beløb på mellem 0 og 100.000 kroner (SEK).

Binder jeg mig til noget, hvis jeg indsender en interessetilkendegivelse?

Nej, hvis du indsender en interessetilkendegivelse, kontakter vi dig for at høre nærmere. Hvis du har skiftet mening, kan du selvfølgelig sige nej.

Kan jeg engagere mig i arbejdstiden?

Det er op til din nærmeste overordnede at afgøre, om du kan engagere dig i arbejdstiden.

Skal jeg engagere mig via en organisation?

Ja. Vi støtter kun velgørende organisationer eller virksomheder. Vi støtter ikke en bestemt person eller et bestemt projekt, som du ønsker at starte.

© Vinci Foundation 2022