Commitment

Commitment til coronakrisen i 2020

I løbet af foråret har vi doneret 500.000 SEK til forskellige organisationer, der i øjeblikket bekæmper corona på den ene eller anden måde.

Røde Kors (Sverige, Norge, Danmark og Finland)

Vi besluttede at donere 50.000 SEK til Røde Kors-organisationer i Norden som et startskud på vores Vinci Nordic Foundation under COVID-19. Vi håber, at disse bidrag har ydet en god hjælp.

Redningsmissionen Göteborg

Mange hjemløse i Göteborg er ekstra sårbare i disse tider og har ikke mulighed for at vaske hænderne flere gange om dagen. Takket være Rescue Mission var de i stand til at lave små sæt med vand, sæbe og papir, som de havde med sig, når de hentede deres morgenkaffe på en af ​​de cafeer i byen, der tilbyder kaffe til hjemløse, hver dag. Muligheden for at vaske hænderne og forblive ren blev nu meget lettere.

Tak Maria og Lars for jeres tip!

Se certifikat

WeFightCovid

Vi er glade for at kunne hjælpe det svenske sundhedsvæsen, der står over for en national krise og har brug for al den hjælp, de kan få. WeFightCovid mobiliserer enkeltpersoner og virksomheder til at støtte svensk sundhedspleje til bekæmpelse af coronavirus. Situationen er alvorlig, og alle kan hjælpe med for eksempel transport, madkasser, beskyttelsesudstyr osv.

Tak Anders for dit tip!

Se certifikat

BRIS

Vi valgte at støtte BRIS, som hver dag kæmper for et bedre samfund for børn, især i disse tider, hvor mange sårbare børn bliver endnu mere sårbare. Opkald til BRIS er steget med 30 procent i løbet af corona-pandemien, og opkald omkring vold i hjemmet er steget med 50 procent. Hvis vi kan hjælpe med at bidrage til, at flere bliver ansat for at være der for disse børn, er vi mere end glade for at gøre det.

Tak Jonas og Helena for jeres tip!

Se certifikat

Her House

Vold i nære relationer risikerer at stige, når familier tvinges til at isolere sig hjemme på grund af Corona. Presset på kvindehjem og krisecentre steg i forbindelse med dette, og det var da, Her House blev startet. Vi er glade for at være i stand til at hjælpe kvinders krisecentre med indkvartering via Her House og Nordic Choice, hvis disse bliver overfyldte.

Tak Marika og Jonas for jeres tip!

Se certifikat

SOS Børnebyer Finland

Da alle blev sat i karantæne i Finland, fik børn og unge lov til at blive hjemme og studere på afstand. Børnene, der bor i familier, hvor de udsættes for fysisk og psykologisk vold, synes det er vanskeligt, og så er det her SOS-børnebyer er til for at hjælpe.

Tak Kirsi for dit tip!

Se certifikat

Kvindelokalet Österåker

Vold i nære relationer risikerer at stige, når familier tvinges til at isolere sig hjemme på grund af Corona. Kvindelokalet i Österåker vil være et sikkert sted, du kan henvende dig til, hvis nødvendigt.

Tak Mattias for dit tip!

Se certifikat

Blå Kors

Mange børn, der er blevet tvunget til at blive isoleret med alkoholiserede forældre, er i en frygtelig vanskelig situation. Blå Kors Norge kæmper ekstra hårdt i disse tider for at kunne hjælpe på alle mulige måder med at støtte disse børn.

Tak Espen for dit tip!

Stockholm City Mission

Virksomheden blev omstruktureret for at kunne hjælpe sine besøgende på den bedst mulige måde. Ældre mennesker, der ikke længere kunne komme til at spise i St. Paul, blev i stedet hjulpet med levering til hjemmet, madkasser og fødevareposer. Det er vigtigt, at vi plejer hinanden.

Tak Johan og Julia for jeres tip!

Se certifikat

Göteborgs Bymission

Corona-virussen har påvirket mange af Göteborg Bymissions besøgende alvorligt. Nogle bor meget tæt eller har ikke råd til at købe frokost til deres børn, som er hjemme fra skole. Bymissionen hjælper ved at køre madposer ud i nærområder, og den daglige uddeling foregår udendørs og madkasser distribueres til dem, der ikke kan gå ind i St. John’s Church og spise.

Tak Lars for dit tip!

Se certifikat

Unge Norge

Børn og unge, der lever i fattigdom i Norge, har ekstra udfordringer i denne sårbare tid, hvor skolerne er lukket. I løbet af påsken hjalp de med madpakker og påskeæg til børnene og har været der som en støtte til dem, der har brug for det, både via telefon eller chat.

Tak Elisabeth for dit tip!

Kvartalshus

Mange ældre mennesker er isoleret på grund af corona og for at hjælpe dem er der købt en cykel, så de kan cykle ud med mad. De har også foretaget udendørs aktiviteter for ældre, der har brug for at komme ud og bevæge sig lidt rundt.

Tak Sébastien for dit tip!

Se certifikat

Folkehjælp

I maj blev en telefon- og onlinelinie åbnet til rådgivning for sårbare familier og børn, der oplever vanskeligheder i hverdagen på grund af pandemien. De giver også anden hjælp og støtte i disse vanskelige tider.

Tak Sébastien for dit tip!

© Vinci Foundation 2022